GIVEAWAY AND BLOGWALKING MOOD...

Friday, January 25

i'm got crazy on CHANEL

mimi_atia | 3:27 PM | 0Comments |
Bismillahirrahmanirrahim


I'm gonna be crazy because of you CHANEL. Wow!!! so exclusive..simple and for sure it's so pretty gorgeous. Double thumb's up for this brand. I love this brand although it's just simple because i'm the simple one too. But, this brand is too expensive. Hukhuk...so hanya mampu melihat ajelah. Almost everyday aku cuci-cuci mata search google and find the CHANEL stuff like handbag, sunglasses, perfume and all of the CHANEL brand. Hikhik...Sedih kan??? 

Dah tu nak buat macam mana sebab nak beli tak mampu sampai mimpi-mimpi taw. Haishhh...hebat sungguh penangan kau wahai CHANEL. Nanti aku dah keje satu kedai CHANEL aku borong. Tu pun kalau ade duit lebih. Kalau tak, melopong ajelah depan kedai CHANEL tu pastu balik rumah search google lagilah cuci-cuci mata. Hahaha...

Actually aku tak tahu sjeak bila aku berkenan dengan brand ni. Sedangkan banyak lagi brand lagi yang lagi...lagi...lagi gempak macam PRADA...COACH...LV and many more. Tapi aku tetap jatuh hati kat CHANEL ni. Apa-apa pun aku harap dapatlah beli satu handbag CHANEL, satu sunglasses, satu perfume, satu kasut dan setiap satu stuff CHANEL ni. Hahaha... Kopak duit guwa!!! Susah-susah sangat aku beli je bag yang tak ade jenama kat pasar malam pastu aku lukis sendiri lambang CHANEL. Hahaha... Confirm meleleh air mata kalau orang tahu aku sanggup buat macam tu. Sadis kan??? Hahaha...


crazy on you!!!

nak hantaran macam ni boleh tak??? Hehehe...



No comments: