GIVEAWAY AND BLOGWALKING MOOD...

Friday, December 21

semester 4: ekonomi pertanian

mimi_atia | 4:41 PM | 0Comments |
Bismillahirrahmanirrahim


Ekonomi pertanian yang mana subjek ni semestinyalah kami belajar semua tentang ekonomi dan kira-kira. Need to use the calculator. Walau bagaimanapun, aku agak cuak nak belajar subjek ni sebab mana pernah aku ambil subjek ekonomi masa sekolah menengah dulu. So, i need to struggle more. Tapi alhamdulillah kami dikurniakan seorang tutor yang sangat baik dan sporting yang mana sanggup melayan kerenah kami yang asyik bertanyakan soalan yang sama sebab tak faham. Hukhuk...

Dalam subjek ni bukan kira-kira je perlu tahu tapi berkira pun perlu. Bhahaha!!! A lot of econimics term that we have to know such as demand, supply dan yang sewaktu dengan ekonomi. Tak terlau senang dan tak terlalu susah...yang sedang-sedang saja. Nothing special about this subject except the best experience and new knowledge yang kami semua belajar. Anyway, thanks to my tutor, encik arif sebab sudi mengajar kami. I got A (^___^) Alhamdulillah. 


No comments: