GIVEAWAY AND BLOGWALKING MOOD...

Thursday, November 28

simple giveaway by Love Cathy Doll

mimi_atia | 4:04 PM | 0Comments |
Bismillahirrahmanirrahim


Alhamdulillah dah lama tak join giveaway ^_^ Jadi, hari ni masa ngah godeh-godeh blog yang buat tutorial untuk cantikkan blog bagi gebu gebas gitu maka terjumpalah giveaway ni. Sesiapa yang nak join jemput ye semua ke blog SI GADIS UNGU 


Setiap penyertaan mesti ada syarat-syaratnya kan. Jadi di bawah ni aku sertakan syarat-syarat giveaway oleh SI GADIS UNGU ni :

1) buat satu entri bertajuk 'simple giveaway by Love Cathy Doll'.
2) copy banner yang sama macam aku copy dan letakkan kat post ni pastu backlink kan ke entri SI GADIS UNGU tu
3) follow blog SI GADIS UNGU
4) wajib like 2 fanpages --> lovecathydoll dan zuraonlineshopping
5) tag kawan-kawan (tak wajib pun)
6) tinggaklan link entri yang kita dah buat ni kat ruangan komen entri giveaway SI GADIS UNGU tu

No comments: